Logo_Jannyvos_bruin

Interesse?

+31 (0)6 - 33 95 02 44
info@jannyvoskunst.com

header-contact

Fondsenwerving & Sponsoring

Uw project werkelijkheid

Organiseert u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar sponsors? Of bent u voor een project op zoek naar financiële middelen? Als REF (NL) erkend Fondsenwerver help ik organisaties en instellingen in het sociaal en cultureel domein met het ontwikkelen en uitwerken van een effectieve fondsenwerving en/of sponsoring strategie.

  • het werven van fondsen en subsidies: voor bijvoorbeeld de (her)inrichting of verbouwing van uw locatie, een evenement of voor een project gericht op duurzaamheidsbevordering.
  • het werven van sponsors: bedenken van acties, activiteiten of crowdfund campagnes, organiseren van bijeenkomsten voor nieuwe sponsoren en samenwerkingsmogelijkheden voor een festival, (kunst)expositie of (culturele) events.
  • ontwikkeling sponsorpakketten: opzetten database en mailings, contractbeheer en fiscaal advies.
  • haalbaarheidsonderzoek, analyse en strategieontwikkeling: ik onderzoek de haalbaarheid van uw plan, maak een inventarisatie van geschikte fondsen en subsidies (fondsenscan) en ondersteun u bij het schrijven of aanscherpen van het projectplan (Case for support) om de aanvraag te onderbouwen. Uw aanvraag komt hiermee optimaal onder de aandacht.

Ik werk samen met professionals uit mijn netwerk, zodat ik u van een breed advies kan voorzien.

“Janny is het gezicht van de BusinessFriends van BredaPhoto. Een mooie club ondernemersvrienden met hart voor hun stad en voor het bedrijfsleven. Ze is een allround netwerker en straalt een warme betrokkenheid uit. De rol als coördinator past haar als haar bruin geruite jas. Ze is kunstkenner en -bemiddelaar en staat altijd aan om verbindingen te leggen.” Bredaphoto

Lees hier het volledige interview over Bredaphoto.

Wilt u meer informatie over subsidieregelingen of de mogelijkheden van fondsen- en/of sponsorwerving? Neem dan contact op met Janny Vos: 06 - 33 95 02 44 of info@jannyvoskunst.com.