Logo_Jannyvos_donkerblauw

Interesse in kunst?

+31 (0)6 - 33 95 02 44
info@jannyvoskunst.com

events-header

Kunst & Events

Versterk het doel van uw evenement met kunst

Wist u dat kunst zeer effectief ingezet kan worden op uw evenement? Kunstwerken hebben altijd effect op mensen en werken daarom goed als trigger, sfeerverhoger of gespreksstof.

Golfevent & Kunst

Veel golfers weten kunst te waarderen: golf en kunst zijn een gouden combinatie. Een relatie-event op een golfpark krijgt extra cachet met kunst. Ook gasten die elkaar niet kennen leggen makkelijk contact, met kunst als verbindende factor.

Een golfclinic kan in stijl worden afgesloten met een walking dinner. Onder het genot van een goed glas wijn kan men napraten en genieten van een schitterende kunstcollectie. Vanzelfsprekend kan ook kunst met het thema golf uw evenement aankleden.

Lifestyle-events & Kunst

Kunstwerken maken van een kale of lege ruimte een aangename plek. Maar kunst doet meer. Zo versterkt het uw thema of inspireert het de bezoeker van uw event. Een reisbureau met het thema Curaçao laat met Antilliaanse schilderijen het aangename leven op het eiland zien. Op de stand waant de bezoeker zich al in Caribische sferen.
Dit is één voorbeeld van de vele combinaties waarin kunst zich leent om samen te werken en elkaar te versterken.

Evenementen voor de woonbranche lenen zich uitstekend voor kunst. Ik zoek kunstwerken uit die passen bij de gepresenteerde woonstijl of een bepaald thema zoals een seizoen, om het plaatje compleet te maken. Dit stimuleert uw verkopen. In combinatie met de aanwezigheid van de kunstenaar(s) zelf, creëert u een echte publiekstrekker.

Relatie-evenement & Kunst

Wilt u als blijk van waardering voor uw klanten iets bijzonders organiseren? Een geheel verzorgd programma op maat met het thema ‘kunst’ is een aanrader. Ik neem uw gasten mee naar een kunstenaar in een mooie plaats. Na een rondleiding door zijn atelier en een presentatie door de kunstenaar zelf, schuift u aan bij een heerlijke lunch. Hierna neem ik u mee voor een wandeling langs historische monumenten en andere bezienswaardigheden die de stad rijk is.

Autoshow & Kunst

Bij auto’s denkt u misschien niet snel aan kunst. Maar een nieuw model promoten, omringd door kunstobjecten, werkt verrassend goed. U kunt kiezen voor een kleur of thema, zodat pluspunten versterkt worden. Tijdens een wijnproeverij of onder het genot van een amuse krijgt uw ontwerp alle aandacht die het verdient.

Open Huis & Kunst

Kunst geeft aan uw huis een extra dimensie. Dat voelen ook aspirant-kopers tijdens de bezichtiging van uw woning. Zorgvuldig gekozen kunstwerken verhogen de sfeer, waardoor u de verkooptijd aanzienlijk kunt verkorten.

U kunt van uw woning ook eenmalig een expositieruimte maken, waarbij de kunstenaar zelf aanwezig is. In het kunstminnende publiek kan zomaar die ene koper zitten.

De kunst van het organiseren

Andere evenementen die zich goed lenen voor kunst zijn bijvoorbeeld:

  • netwerkbijeenkomst
  • uitvaartbeurs
  • huiskamerconcert
  • personeelsuitje
  • teambuilding
  • wijnproeverij
  • jubileum
  • open dag

Wilt u weten wat kunst voor uw evenement kan betekenen? Dan maak ik graag met u een afspraak om u op ideeën te brengen.

Ik organiseer niet alleen de kunstwerken en kunstenaars, maar ben ook graag uw gastvrouw of eventorganisator. Indien gewenst, nodig ik voor uw evenement ook mijn uitgebreide netwerk uit.


Inspiratiealbum voor
KUNST & EVENTS

(volgt binnenkort)