Logo_Jannyvos_groen

Interesse in kunst?

+31 (0)6 - 33 95 02 44
info@jannyvoskunst.com

headerfoto-groen

Kunst & Interieur

Persoonlijke en zakelijke bemiddeling bij de aankoop van kunst

Kunst kopen kan lastig zijn. Er is een enorm aanbod en over een paar jaar moet het kunstwerk u nog steeds aanspreken. Hoe maakt u de juiste keuze?

Of u zoekt wellicht kunst voor in uw bedrijf. Wat verhoogt dan de sfeer of hoe kunt u uw product of imago versterken? Als kunstbemiddelaar kan ik u bij zowel een persoonlijke als zakelijke aanschaf adviseren.

Persoonlijk kunst kopen

Ziet u door de bomen het bos niet meer, heeft u weinig tijd of wilt u zich laten verrassen? Met plezier zoek ik een mooi kunstwerk dat perfect bij u past.

Aan de hand van uw wensen, hobby’s en beroep maak ik eenvoudig de vertaalslag naar geschikte werken. Of u nu van moderne of klassieke kunst houdt, ik ben breed georiënteerd en ken vele kunstenaars persoonlijk. Daardoor kunnen we samen kunstenaars bezoeken om tot een passende keuze te komen, maar ik kan ook een voorselectie van kunstwerken maken die u thuis bekijkt.

Ik breng u graag in contact met de maker van uw kunstwerk. Hierdoor kent u het verhaal achter het werk en krijgt u een waardevolle binding met uw aankoop.

Proefperiode

Twijfelt u nog over het kunstobject? U kunt het tijdelijk in uw huis plaatsen, zodat u voelt en proeft of dit bij u past.

Zakelijk kunst kopen

Kunst in uw bedrijf kan verschillende functies vervullen, mits het plaatje klopt. Het is daarom belangrijk om van tevoren uw doel te bepalen:

 • Verbinden
  Iedereen vindt iets van een kunstobject. U heeft meteen gespreksstof met uw nieuwe klant en het ijs is gebroken.
 • Versterken product of imago
  De (gewenste) uitstraling van uw bedrijf kunt u versterken door te kiezen voor een bepaalde kunstvorm. Een advocatenkantoor met abstracte kunst benadrukt bijvoorbeeld zijn serieuze benadering. Een geitenboerderij met natuurschilderijen oogt biologisch.
 • Verhogen werkprestaties
  Met de juiste kunst voelen uw medewerkers zich prettiger op de werkvloer, waardoor ze beter functioneren.
 • Sfeer uitdragen
  Kunst brengt iets teweeg en kan raken. Bij een rustgevend schilderij in de aula van een uitvaartcentrum kan iemand bijvoorbeeld op adem komen. Warme kunst in een verzorgingstehuis zorgt voor een huiselijke sfeer waarin cliënten zich eerder op hun gemak voelen.

Aan de hand van uw doel, bedrijfscultuur en wensen selecteer, adviseer, en begeleid ik u graag bij de aankoop van één of meer kunstwerken.


Inspiratiealbum voor
KUNST & INTERIEUR

(volgt binnenkort)