Logo_Jannyvos_oranje

Interesse in kunst?

+31 (0)6 - 33 95 02 44
info@jannyvoskunst.com

header-herinneringen

Kunst & Herinneringen

Een persoonlijk kunstwerk houdt uw herinnering levend

Kunst laten maken kunt u voor uzelf, maar natuurlijk ook voor een ander doen. Een mooi kunstobject weerspiegelt zonder woorden een gevoel. Het gevoel van bijzondere momenten, zoals een geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden kunt u vangen in een kunstwerk dat speciaal voor u gemaakt is. Iedere keer dat u ernaar kijkt, krijgt u dat bijzondere gevoel terug.

Herinneringen in kunst

Ik ken vele kunstenaars. Of het nu om schilders of beeldhouwers gaat, u een moderne of klassieke smaak heeft, in mijn netwerk vind ik wat u zoekt.

Wellicht heeft u nog geen idee wat past bij u of diegene die u wilt verrassen. Ik voel al met een beperkte hoeveelheid informatie goed aan wat bij iemand past, help u aan ideeën en bespreek de mogelijkheden. De kunstenaar vertaalt uw wensen in een uniek kunstwerk dat u een dankbare herinnering aan een mooi moment of bijzonder persoon geeft.

Een portret laten schilderen

Een klassiek portret voor het robijnen huwelijk van uw ouders, een mooi schilderij van uw trouwe viervoeter of de oprichter van het bedrijf geportretteerd voor het 25-jarig jubileum? Met een portret kunt u alle kanten uit en het is bovenal een zeer gewaardeerd cadeau.

Regelmatig krijg ik de aanvraag om een dierbare overledene te laten portretteren. Zo’n schilderij levert altijd warme reacties op. Het is ook mogelijk om met de as van de overleden te schilderen of deze te verwerken in de lijst.

Een beeldhouwwerk laten maken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Of u nu een houtsculptuur kiest of de voorkeur geeft aan een bronzen beeld of klei-object, een beeldhouwwerk drukt krachtig diepe emoties uit. Het gevoel van verbondenheid, liefde of gemis verstaat iedereen.

Een Kunstwerk van Herinneringen laten creëren

Er is geen mooiere manier om een blijvende herinnering te creëren dan met de herinneringsdoos.

In deze doos verpakt u aandenkens aan een of meer personen. De kunstenaar maakt vervolgens met een aantal waardevolle momenten uit de herinneringsdoos een persoonlijk kunstwerk. Dat kan voor uzelf zijn, om de herinnering aan een dierbare levend te houden bijvoorbeeld, maar het is ook een prachtig cadeau voor een jubilaris, speciale verjaardag of bruidspaar.

U kunt zelf aangeven of een schilderij, een houten kunstobject of een andere kunstvorm u het meeste aanspreekt.


Inspiratiealbum voor
KUNST & HERINNERINGEN

(volgt binnenkort)